ZİYARET - Haberler | İleri Bilim Koleji

ZİYARET

09 Ekim 2019

Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Hasan Özkoparan’ı makamında ziyaret.

Kurucumuz Sayın Murat İleri, Kurum Müdürümüz Sayın Erdinç Öztekin ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Sayın Ebru Güven Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Hasan Özkoparan’ı makamında ziyaret etti. Kendileri ile yeni öğretim faaliyetleri ile okulumuzun mevcut projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu .Sayın Özkoparan’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.