İBK'da Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim 2021

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümünü büyük coşkuyla kutladık.

Türküye Cumhuriyet'nin kuruluşunun 98. yıldönünü kutlamak üzere kampüsümüzün bahçesinde gerçekleştirdiğimiz törenimiz, velilerimizden çok büyük ilgi gördü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın ardından başlayan törende Genel Müdürümüz Naci Aydemir'in tören konuşması ardından çelenk koyma merasimi ile devam etti.

Öğrencilerimizin büyük bir özveriyle hazırlandığı gösterler büyük alkış aldı. Bu kutlu günde emek harcayan tüm öğretmen, öğrenci ve personelimize, ayrıca bizleri yalnız bırakmayan tüm velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.