İBK'da Okuma Bayramı

26 Şubat 2022

1. sınıflarımız için geleneksel olarak düzenlenen Okuma Bayramımız büyük bir coşku ile kutlandı.

Yaşayarak öğrenme metoduyla adından söz ettiren İleri Bilim Koleji'nde Okuma Bayramı rüzgarı esti.

23, 24 ve 25 Şubat tarihlerinde İBK Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte 1. sınıf öğrencilerimizin sergilediği "Şirinler" temalı gösteri, katılan velilerimiz tarafından büyük ilgi ile izlendi. Gösterilerin ardından miniklerimize "Ben Artık Okuyorum!" madalyası takıldı. Gösterinin sonunda öğrencilerimiz pasta keserek bu güzel etkinlikleri tamamladı.

Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, artık okuyan sevgili öğrencilerimize ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran velilerimize teşekkür ediyoruz.