Okul Tanıtımı

Her öğrencinin kendi potansiyelinin en üst seviyesine çıkabilmesi için farklı öğrenme etkinlikleri planlanır. İlkokulumuz öğrencilerin bilgiyi içselleştirerek öğrenmelerini sağlayan proje ve etkinlik tabanlı, çok çeşitli branşlarda desteklenerek çocuk gelişimine katkı sağlayan, dünya insanı yetiştirmeyi hedefleyen bütüncül bir eğitim - öğretim sistemine sahiptir.

Akadamik kadro, uzman rehberlik ve okul psikoloğumuz tarafından çeşitli envanterler aracılığıyla öğrencilerin ilgi ve yetenekleri ölçülerek onlar için en iyi yönlendirmeler yapılır ve periyodik olarak veliler bilgilendirilir.

Öğrencilerin akademik, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek olacak şekilde programlanmış öğrenci kulüpleri kurulur.