Ortaokul | İleri Bilim Koleji

Okul Tanıtımı

Tam öğrenme, pekiştirme ve tekrar amacıyla etütler düzenlenir. Sınavlara yönelik her öğrenci için özel çalışma programı geliştirilir ve uygulanır. Haftasonu kurs programı;

"her öğrencinin ihtiyacı doğrultusunda planlanır."

Koçluk sistemi, eğitim destek programı ve aylık karne sistemi; Öğrencilerimizin eksiklerini farketmesine, hedeflerine ulaşma ollarını belirlemesine yardımcı olmak amacı ile "Eğitim Liderleri" vardır.

Haftaiçi yapılan, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişim alanlarına yönelik takipler aylık karne sistemimiz ile raporlanır.