Anaokulu | İleri Bilim Koleji

ANAOKULU

Okul Tanıtımı

‘’Her çocuk farklıdır.’’ felsefesiyle, Çoklu Zeka ve Yaşayarak Öğrenme modellerini temel alarak farklı zeka tiplerine destek veren uygulamalı ve sorgulayıcı bir eğitim öğretim gerçekleştiriyoruz.’’

Okulumuzda 4,5 ve 6 yaş grubu öğrencilere, farklı metod ve materyallerle oluşturulmuş sınıf ve atölyelerde iki anaokulu öğretmenimiz eşliğinde eğitim verilmektedir. Yardımcı oyun kartlarımız, posterlerimiz, sanal gerçeklik gözlüğümüz, şarkılar, hikayeleştirme, drama, grup çalışma teknikleri; küçük öğrencilerimiz için en verimli gördüğümüz eğlenceli öğrenme metodlarımızdır.

Eğitim sistemimiz içerisinde Eğitici oyun, Düşünme becerileri, Genel kültür, Proje çalışmaları, Dikkat ve Okuma-Yazmaya hazırlık çalışmaları yapılmaktadır.Haftalık program içerisinde Robotik-Kodlama,Bale, Cimnastik, Yüzme, Görsel Sanatlar, Drama, Müzik ve Mutfak Sanatları atölyesi çalışmaları yapılmaktadır.