ANAOKULU

Okul Tanıtımı

"Her çocuk farklıdır." felsefesiyle, Çoklu Zeka ve Yaşayarak Öğrenme modellerini temel alarak farklı zeka türlerine destek veren uygulamalı ve sorgulayıcı bir eğitim - öğretim gerçekleştiriyoruz.

Okulumuzda 4, 5 ve 6 yaş grubu öğrencilere, farklı metod ve materyallerle oluşturulmuş sınıf ve atölyelerde iki anaokulu öğretmenimiz eşliğinde eğitim verilmektedir. Yardımcı oyun kartlarımız, posterlerimiz, sanal gerçeklik gözlüğümüz, şarkılar, hikayeleştirme, drama, grup çalışma teknikleri, küçük öğrencilerimiz için en verimli gördüğümüz eğlenceli öğrenme metotlarımızdır.

Eğitim sistemimiz içerisinde eğitici oyun, düşünme becerileri, genel kültür, proje çalışmaları, dikkat ve okuma - yazma hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Haftalık program içerisinde Robotik Kodlama, bale, jimnatik, yüzme, görsel sanatlar, drama, müzik ve mutfak sanatları atölyesi çalışmaları yapılmaktadır.