Yemek | İleri Bilim Koleji

Gıda mühendisleri ve diyetisyenler tarafından düzenli olarak denetlenen, hijyenik yemekhanemiz öğrencilerimize yaş ve gelişim düzeylerine uygun yemekler sunarken, beslenme protokollerine uygun ürünler bulabilecekleri kantinimiz öğrencilerimizin sağlıklı beslenme ortamını destekler. İBK’de Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimiz yemeklerini sınıf öğretmenleri gözetiminde yerler. Okul öncesi ve İlkokul 1.  Sınıf öğrencilerimizin gelişimi sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı ile 2. 3. ve 4. sınıflarımız öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı ile desteklenir.

YEMEK MENÜSÜ

Nisan 2021