Misyon & Vizyon | İleri Bilim Koleji

Misyonumuz

İleri Bilim Koleji’nde; kişiye özel eğitim sistemimiz ile her öğrencimize bir dünya insanı olmasını sağlayacak akademik bilgiyi, dil eğitimini, yetenek ve genel kültür eğitimini vermeyi; onları ileriye iyi insan olarak yetiştirmeyi görev edindik.

Hedefimiz
, öğrencilerimizin yaşam boyu sürecek başarıları ile ülkemizin en seçkin eğitim kurumları arasında yer almak;

Geleceğe; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında; daima ileri bakacak, teknolojiyi ve bilimi hayatının her alanında kullanacak, uluslararası dil ve genel kültür seviyesine sahip, iyi insan olmayı hedef edinmiş, bilinçli, sorgulayan, disiplinli ve sorumluluk sahibi genç dimağlar yetiştirerek, ülkesine değer katan bir eğitim kurumu olarak var olmak.