Fiziki Yapı | İleri Bilim Koleji

Okulumuz 8000 m2 arsa üzerine kurulu 6000 m2 kapalı alan ve 2000 m2 açık oyun alanlarından oluşmaktadır.

Okulumuzda;

- 350 kişilik Çok Amaçlı Salon

•    - Kapalı Spor Salonu
  •    - Anasınıflarına ait özel alanlar (Matematik-Fen Atölyesi, Jimnastik Salonu,
  •       Yemekhane, Kapalı-Açık Oyun Alanları)
  •    - Kapalı Yüzme Havuzu
  •    - 200 kişilik Yemekhane
  •    - Teknolojik donanımlı derslikler
  •    - Fen Bilimleri Laboratuvarı
  •    - Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı
  •    - Robotik Kodlama Sınıfı
  •    - 3D Sınıf
  •    - Görsel Sanatlar Atölyesi
  •    - Müzik Atölyesi
  •    - Yaratıcı Drama Atölyesi
  •    - Satranç ve Akıl Oyunları Atölyesi akademik, sosyal, kültürel ve Spor alanlarında öğrencilerimizin her türlü gelişimini karşılayacak bir yapıdadır.