İyi İnsan Yetiştirmek;

Çocuklarımız akademik, dil, yetenek ve genel kültür kapsamında yetiştirirken aynı zaman da duyarlı, saygılı, empati kurabilen, ilerici, çağdaş ve laik bireyler olmasını sağlıyoruz.

Öğrencilerimiz yemekhanede, kantinde, güvenlikte, sınıf temizliğin de vb. gibi alanlarda derslerini aksatmayacak şekilde görev alarak hayata ve yaşama hazırlanıyorlar.

Ayrıca hayvan ve doğa sevgisini de onlara uzaktan bakarak değil onların sorumluluğunu alıp bakımını nöbetleşe şekilde üstlenerek yaşıyorlar. Böylece hem sorumluluk bilinci alıyor hem de hayvan ve doğa sevgisini yaşayarak öğreniyorlar.