Kurucumuzun Mesajı | İleri Bilim Koleji

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz;

Bizler var olandan farklı; kişiye özel özgün eğitim anlayışımızla yola çıktık ve detaylı çalışmalarımız neticesinde 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine hazır olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşaa ettiğimiz; teknolojiyi ve doğayı içinde barındıran kampüsümüz, oluşturduğumuz deneyimli idari kadro ve öğrencilerimizi ileri taşıyacak dinamik eğitim kadromuz ile amacımıza ulaşmamızı sağlayacak temelleri başarıyla oluşturmanın gururunu yaşıyoruz.

Değerli Velilerimiz; çocuklarınızı geleceğe hazırlarken, titizlikle davranarak İleri’yi seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. En değerli varlıklarınızı BAŞARIYA VE HER ZAMAN İLERİYE taşırken aynı zamanda aile sıcaklığı içinde, sevgi, saygı ve güven içerisinde Atamızın ilke ve İnkılapları ışığında yetiştireceğimizden emin olmanız bizi mutlu eden en değerli düşüncenizdir.

Sevgili öğrencilerimiz; İleri’de kaygı duymadan, öğrenmenin değişik motivasyonlar sonucu eğlenerek geliştiğini tecrübe ederek, geleceğe hazır başarılı bireyler olacaksınız. Siz en değerli varlıklarımızsınız ve bizlerin yapmış olduğu tüm çalışmaların sizin geleceğiniz üzerine kurulmuş olduğunu unutmayınız. Geleceğe hazırlanırken, her daim yanınızda olan ailenizle beraber eğitim liderlerinizin de yanınızda olacağını biliniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘’Sizler hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz…’’

Değerli mesai arkadaşlarım ve öğretmenlerimiz; her birimizin ilmek ilmek emekleriyle var ettiğimiz bu başarıyı, değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle taçlandırdığımız günlerin mutluluğunu sizlerin de yaşıyor olması, bizlere başarmanın heyecanını her gün hissettiriyor. Eğitime gönül vermiş insanlarla beraber hepimizin huzur içinde çalışacağı eğitim ortamını sizlere her zaman sağlayacağımıza söz veriyor, bizlerle beraber olduğunuz için teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

Murat İLERİ